Stephanie Lose: Nyborg bør være med på Unescos liste

torsdag, 9. marts 2017

Regionsrådsformand Stephanie Lose og Nyborgs borgmester Kenneth Muhs anbefaler Nyborg som verdensarv i en kronik i tretten danske aviser.

/media/988250/stephanie_lose.jpg

"Der er således et stort kulturarvspotentiale i Nyborg, som samtidig er en del af en levende tradition den dag i dag. Vi håber derfor, at Nyborg med fortællingen om Danmarks RigesHjerte bliver den næste prik på det syddanske verdensarvskort."

Sådan slutter Stephanie Lose og Kenneth Muhs deres kronik om Nyborgs potentiale som den næste verdensarvsdestination i Region Syddanmark.

Region Syddanmark er allerede til stede på Unesco liste over umistelig verdensarv med tre steder: Jelling-monumenterne, Vadehavet og Christiansfeld. Nyborg kan blive Fyns første verdensarvdestination.

Kronikken blev bragt den 9. marts 2017 i en lang række aviser: Århus Stiftstidende, Fyens Stiftstidende, Dagbladet Holstebro, Folkebladet Lemvig, Dagbladet Ringkøbing-Skjern, Dagbladet Struer, Randers Amtsavis, Viborg Stifts Folkeblad, Fredericia Dagblad, Horsens Folkeblad, Vejle Amts Folkeblad, Fyns Amts Avis og JydskeVestkysten.

Læs kronikken her (fyens.dk).