Frivillige til danehof

Som frivillige til danehofmarkedet er du med til at realisere byens genskabelse af et kongeligt besøg til et danehof. Med til danehoffet hører sig adelige jomfruer, købestærke købmænd, hårdtarbejdende bønder, noble riddere, standhaftige væbnere, fromme munke og meget mere. Du kan blive en del af dette sceneri, hvad end det skal være på at praktisk plan, eller ved at formidle en stemning.

Danehofmarkedet 2018 - tak for i år

Fra arrangørernes side vil vi sige mange tak for i år, det har været en kæmpe fornøjelse at samarbejde med så mange frivillige. Uden DIN hjælp ville markedet ikke have været det samme. Vi sætter utrolig stor pris på den indsats du gør for markedet, af hjertet tak!

Evalueringsmøde

Tid: Tirsdag d. 18. september 2018 kl. 19-ca. 20.30

Sted: ”Skolestuen” på den gamle Politigård, Stendamsgade 9, 5800 Nyborg.

Vi håber, at alle frivillige på Danehof har mulighed for at deltage, så vi kan tage jeres overvejelser med videre i processen frem mod Danehof 2019.

Af hensyn til kaffebrygningen, vil vi meget gerne have en tilbagemelding, hvis du kommer.

Tilmelding kan ske til Ditte Villebro Larsen, mail: dpl@ostfynsmuseer.dk

Hvis du har feedback, som du gerne vil gøre os opmærksom på, men ikke har mulighed for at deltage på mødet, så er du også velkommen til at sende Ditte en mail.

Vi vil gerne endnu engang sige tak for i år, og vi håber inderligt, at du har tid og lyst til at deltage til danehofmarkedet i 2019. Det er som altid den første hele weekend i juli, dvs. d. 6. og 7. juli 2019.

teaser
Danehof

Hvert år første weekend i juli.