Fora

Danmarks Riges Hjerte har tilknyttet to fora, hvor alle kan bidrage med ideer og erfaringer om kulturarven i Nyborg. Her kan alle bidrage til formidlingen af kulturarven i Nyborg bliver i verdensklasse.

 

Danmarks Riges Hjertes fora er baseret på Facebook. For at kunne deltage i debatten i et af de to fora, skal du have en facebookprofil.

Første gang du klikker ind på et forum, skal du logge ind og godkende Nyborgs Facebook-app. Herefter kan du læse og skrive indlæg på Facebook.

De to fora:

Nyborgs frivillige

Er du en af de mange frivillige i Nyborg? Eller er du bare interesseret i at vide mere om dragtlauget, buelauget eller de frivillige guider? I dette forum kan alt fra de forskellige laug diskuteres. Der kan gives gode ideer til dragter og buer, eller små fif til at gøre rundvisningerne i Nyborg mere spændende. I kan også bruge forummet til at huske hinanden på møder eller dele nyheder.

Nyborg Slot

Har du været med til et af de store events ved Nyborg Slot, eller har du spørgsmål og ideer til kommende events? Så vær med på facebook. Skriv gerne en kommentar om dine oplevelser. Vi vil også meget gerne se billeder fra events i Nyborg, som du har deltaget i.

 

 

Regler på Facebook

  • Alle indlæg udtrykker forfatterens synspunkt, og ikke Danmarks Riges Hjerte.
  • Danmarks Riges Hjerte kan ikke holdes til ansvar for skrevne indlæg, det er til enhver tid forfatterens ansvar at overholde lovgivningen ved alle indlæg.
  • Debat om tredjepart, skal holdes på et plan, der ikke er stødende eller skadende for denne. Racistiske, vulgære og pornografiske indlæg på siden er ikke velkomne.
  • Fravigelse fra ovenstående vil betyde udelukkelse fra forummet, uden forudgående varsel. 
  • Danmarks Riges Hjerte forbeholder sig ret til at slette indlæg, der ikke overholder ovenstående regler.