Oplev kulturarven

Nyborg Slot og by fortæller en fantastisk historie om Danmarks middelalder. Det velbevarede anlæg med slot, by og landskab er set i sammenhæng et unikt stykke kulturarv. 

 

Kulturarven er til for alle, og fortællingen om Nyborg som strategisk knudepunkt, Danehoffet, residensstaden med befæstningsanlægget og ikke mindst Margrethebyen med det regulerede landskab kan i sammenhæng ses som et stort økomuseum, hvor man kan gå på opdagelse.

 

En række store events iscenesætter hvert år Nyborgs store rolle og betydning i Danmarkshistorien.

 

Nyborg er også smukke naturoplevelser langs eller i skov og strand, og kysterne langs Fyn og Øerne byder på et unikt fiskeri efter havørred. Nyborg Lystbådehavne ligger idyllisk i bunden af Nyborg Fjord på østsiden af Fyn. Havnen ligger naturskønt samt tæt på bykernen og derved tæt på byens mange og spændende seværdigheder.

 

Er du til udendørs aktiviteter har Nyborg også rigtig mange muligheder: En rigtig smuk beliggende golfklub, roning, vandreture i den smukke natur, cykelture og meget mere...

 

Nyborg har en hyggelig og afslappet atmosfære med spændende spisesteder og skønne overnatningsmuligheder, her er noget for alle.

 

Hvis du vil vide mere om, hvor du skal spise og overnatte i Nyborg, så besøg Visit Nyborg.